Waar koop je een Chinese palm

 Allereerst is het belangrijk om te weten wat een Chinese palm is. De naam zegt het eigenlijk al een beetje, namelijk een palmsoort Die voornamelijk groeit in China. Deze Chinese palm heeft natuurlijk zo haar eigen kenmerken die haar typeren. Zo is het zo dat deze palmsoort een unieke verschijnen heeft. Deze heeft een waaier achtige vorm die enorm veel vertakkingen heeft.deze soort kan eveneens erg goed tegen droogte. Dit is geen vanzelfsprekend feit onder palmbomen. Deze kunnen namelijk in de basis niet goed tegen droogte. Ze hebben twee a drie keer per week water nodig.

Palmbomen

Palmbomen zijn erg bekend. Voor veel mensen een Ford dit een associatie met warmte, vakantie en tropische klimaten. Dit heeft ermee te maken dat er bepaalde palm soorten zijn die veel te groeien. Deze komen in de regel vaak voor in de Caribische gebieden en Latijns-Amerika. De dadelbomen komen daar niet vaak voor. Deze zie je vaker in het midden Oosten en Noord Afrika. Deze zien er ook erg anders uit dan de Chinese palm.. Daar niet vaak voor. Deze zie je vaker in het midden Oosten en Noord Afrika. Deze zien er ook erg anders uit dan de Chinese palm.

Lengtes en afmetingen

Omdat er verschillende soorten zijn, betekent dit dat er verschillende afmetingen en prijs te zijn. De kleinere variant en die zijn vaak niet groter dan een kamerplant. Denk hierbij aan een stamlengte van ongeveer 20 cm. Deze kun je vaak voor weinig geld kopen en vereisen weinig onderhoud. Deze kun je in principe vaak altijd een supermarkt of kleine bloemist aanschaffen. Voor grotere varianten kun je vaak terecht bij een bouwmarkt of lokaal tuincentrum. Deze bieden over het algemeen een wat groter assortiment aan waardoor je meer keuze hebt. Hier kun je vaak denken aan prijzen vanaf €20 tot een paar tientjes .of een paar 100